HRI-Vitalion

A természet megújító ereje

Kapcsolat

Kispálné Bán Mária
ban.maria@invitel.hu
+36 30 209 9735

Instagram oldal elérhető itt:
Instagram oldal elérhető itt

Magamról

Kispálné Bán Mária Természetgyógyász-fitoterapeuta, immár 18. éve foglalkozom a HRI Vitalion termékekkel, miután megtapasztaltam a készítmények rendkívüli erejét és jótékony hatását. Úgy gondoltam, hogy rengeteg embernek van szüksége e készítményekre szerte a világon, s mivel amúgy is egész életemben nagyon szerettem másokon segíteni, azt gondoltam ezt az információt minél több emberrel megosztom.
Tudtam, hogy mindig is ezt kerestem!
Természetgyógyászként hiszem, hogy " Fűben, fában orvosság."-tartja a régi, bölcs és igaz mondás is. Az ember a növényekben találhatta meg az első orvosságát és tovább keresi azokban még a mai napig is, hiszen a gyógynövényeknek nagy múltjuk után gazdag a jelenük, és még sokat ígérő a jövőjük is.
A gyógynövényekről annyit már biztosan tudunk, hogy használatuk eredete régebbi időkre nyúlik vissza, mint az ember írott története. A természet igen sok növényi gyógyszert rejt, amelyek felkutatása során különösen értékesek azok az újonnan felfedezettek, amelyek korunkban, a népbetegségként elterjedt szív-és keringési bántalmak, ideg-és cukorbetegség, daganatos kórok stb... elleni védekezésre alkalmas hatóanyagokat tartalmaznak.
A gyógynövények nem "csodaszerek", nem a csodaerejükkel, hanem a bennük rejlő értékes hatóanyagokkal, helyes indokkal és helyes módszerrel alkalmazva tudnak segíteni.
Természetesen mi magunk is kellünk a gyógyuláshoz, mind gondolkozásban, táplálkozásban és az sem baj, ha sportolunk is kicsit.
Két gyönyörű gyermek édesanyja vagyok és nem bántam meg miattuk sem, hogy ennyi energiát fektettem tanulásba és a munkámba. Hiszen mindenki a családjáért dolgozik.

 További szép napot kívánok, köszönöm, hogy időt szántál az oldalamra!